DESPRE LYBRO

Asistentul personal al casei tale

Lybro îți dă libertatea de a te bucura de viață fără bătăile de cap asociate imobiliarelor. Lybro e ca un asistent personal al casei tale: se ocupă de tot ceea ce e nevoie pentru ca tu să ai timp de lucrurile importante, nu de drumuri și stres inutil.

Asistentul personal al casei tale

Lybro îți dă libertatea de a te bucura de viață fără bătăile de cap asociate imobiliarelor. Lybro e ca un asistent personal al casei tale: se ocupă de tot ceea ce e nevoie pentru ca tu să ai timp de lucrurile importante, nu de drumuri și stres inutil.

PROPRIETARI

Lybro ajută proprietarii să își transforme casa într-o afacere, fără bătăi de cap. Căutăm chiriașii potriviți, ne ocupăm de retenția lor, urmărim plata utilităților și ajutăm atunci când apar probleme. Sau putem fi acolo atunci când aștepți curierii cu mobila sau echipa de meseriași. Când vrei să vinzi, asistentul personal știe deja istoricul imobilului și te poate ajuta să faci cea mai bună afacere!

CHIRIAȘI

Când locuiești în chirie într-un apartament Lybro, ai la rândul tău asistentul personal al casei, care te îți poate da toate informațiile necesare și te ajută să îngrijești proprietatea. Ai garanția că vei avea la cine să apelezi dacă se întâmplă ceva neprevăzut și că te vei putea bucura în deplin confort de apartamentul pe care l-ai ales!

Vrei să vinzi sau cumperi?

Alege portofoliul Lybro pentru apartamente care vin Fără Bătăi de Cap™. Când vinzi sau cumperi prin Lybro, ai mereu un asistent personal care se va ocupa de tot ceea ce ai nevoie – de la căutări la organizarea de vizionări sau sfaturi bazate pe o cunoaștere serioasă a pieței. În plus, Lybro poate rezolva întocmirea actelor sau verificarea acestora, ca să fii sigur că ai făcut o alegere bună, și te scapă de zilele pierdute cu drumuri, vizionări sau cozi la instituții. O locuință Lybro e o locuință de care cineva are mereu grijă – și nu trebuie să fii tu acela!

În orice situație, Lybro e modul smart de a-ți gestiona proprietatea sau a te bucura din plin de ea. Serviciul este disponibil în București și în curs de dezvoltare în centrele urbane din România.
Descoperă serviciile noastre dedicate celor care oferă sau caută o chirie, vor să își vândă proprietatea sau au nevoie de ajutor pentru amenajarea spațiului înainte de mutare:

Lybro
Rent

Transformă-ți proprietatea într-o super-afacere,
fără bătăi de cap

Lybro
Sale

Asistentul tău personal în imobiliare
te ajută să iei o decizie informată

Lybro
Move

Pregătim locuințele pentru mutare,
astfel încât tu să câștigi timp

Lybro Rent

Transformă-ți proprietatea într-o super-afacere, fără bătăi de cap

Lybro Sale

Asistentul tău personal în imobiliare te ajută să iei o decizie informată

Lybro Move

Pregătim locuințele pentru mutare, astfel încât tu să câștigi timp

Cere o ofertă

Serviciul Lybro este disponibil în București și în curs de dezvoltare în alte orașe mari din România.
Lasă-ne un email la care avem permisiunea să îți scriem și un agent Lybro te va contacta în maxim 24 de ore pentru o ofertă personalizată.

Send this to a friend